Filter

Pris

4 935,00 kr - 9 210,00 kr

Modulmått (mm)

Energiklass

Visa / dölj fler alternativ

Möjlighet till kolfilter

Höjd, mm

Mellan 
och 

Bredd, mm

Mellan 
och 

Integrerad köksfläkt

En integrerad köksfläkt kan man kalla marknadens doldis. Den dras inte ut och den syns inte det allra minsta. Den sköter sitt jobb som en köksfläkt ska och den kan till och med sköta ditt. Här är det fullt möjligt att programmera in fläkten så den både sköter ljuset och sätter av och på det beroende om man är aktiv vid spisen eller inte. Den justerar styrkan på fläkten och känner av hur mycket det behövs under tiden man själv sysselsätter sig med det en fläkt inte kan. Nämligen laga mat.

Fräschör och stil

Det kan upplevas lite stilfullt med en fläkt som ser till att inget matos existerar och samtidigt ser till att allt sker med maximal anpassning och variation på styrka. Lägg därtill den diskreta utformningen och en kontrollpanel där man kan ställa in både ljus och fläktstyrka. En modern lösning på både luftcirkulation och eliminering av oönskade dofter eller odörer. Vem vill väl ha matos i hela köket och kanske vardagsrum eller ännu värre, i hela lägenheten eller huset. Man kan nog med säkerhet säga att ingen vill känna doften av stegos i kläder och och textilier dygnet runt.

Överkomlig lyx

En integrerad fläkt är något för den som vill lägga pengarna på det där lilla extra. En lyx utöver det vanliga och som man kan njuta av varje dag så fort man sätter igång med att laga mat. Det är väl använda pengar om det är vardagslyx man vill ha eller om man bara är ute efter en otroligt bra funktion, tillsammans med en superb och smakfull osynlighet. Man skulle kunna använda sig av det gamla ordspråket, som passar bra just i samband med spis och matlagning, smakar det så kostar det. Det här smakar riktigt gott tack vare att vi kan erbjuda överkomliga priser.