Filter

Pris

2 655,00 kr - 8 265,00 kr

Modulmått (mm)

Energiklass

Visa / dölj fler alternativ

Möjlighet till kolfilter

Höjd, mm

Mellan 
och 

Bredd, mm

Mellan 
och 

Djup, mm

Mellan 
och 

Tänk att slippa se eller höra fläkten, bara njuta av skåp och spis som de är. Låta köket vara en plats för matlagningen och förvaring av porslin och köksmaskiner. Utan att någon fläkt tar utrymme och hamnar i ens blickfång. Nej rent och enkelt ska det vara. Enkelt och bekvämt drar man ut fläkten när det är dags att laga till något på spisen och efter det att maten står på bordet och hemmets mästerkock lämnat spisen är fläkten lika osynlig och tyst som innan man satte igång. Hör man till dem som tycker att en köksfläkt är något som ska synas och höras så lite som möjligt är nog en utdragbar köksfläkt det bästa man kan satsa på. 

Diskreta och tysta

Det är otroligt hur små och diskreta fläktar man kan få tag på om man bara ger sig tid. En utdragbar köksfläkt tar minimalt med plats utan att minska i effektivitet eller prestanda. De bara finns där. Precis när man behöver dem, likt en betjänt eller osynlig tjänare. I fläktskåpet finns gott om förvaring för kryddor och andra saker man vill ha lätt åtkomliga när man lagar sin mat på spisen eller grillar den i ugnen. Det händer förstås att det sprider sig en god doft på väg upp mot fläkten när man bakar. Lätt och ledigt kan man dessutom dra ut fläkten om man vill ha lite extra cirkulation och byte av inomhusluften.

Ekonomiskt fördelaktigt 

Med en utdragbar fläkt finns det plats över i skåpen. Dessutom är den lätt, liten och smidig så man knäcker inga ryggar när den ska bäras hem och sättas på plats. En utdragbar köksfläkt kostar i regel mycket mindre än andra större och designade fläktar. Det ger pengar över till roliga saker eller annat viktigt i livet och hemmet. Varför tveka?