Filter

Pris

1 155,00 kr - 2 055,00 kr

Varumärke

Visa / dölj fler alternativ

Höjd, mm

Mellan 
och 

Bredd, mm

Mellan 
och 

Djup, mm

Mellan 
och 

Spänning, V

Fristående mikrovågsugn

En fristående mikrovågsugn är smidig och lätt att placera. Allt du behöver ha är en bra plats på din hylla eller så ställer du den helt enkelt på en bänk. Det spelar ingen roll var den står eller i vilket utrymme du placerar den. En fristående mikrovågsugn passar bra in överallt. Du kan ha den på kontoret, i sommarstuga, båten, husbilen eller i din lägenhet, din våning på ditt fik eller i ditt hus. En fristående mikrovågsugn är perfekt om du behöver värma mat till små hungriga krabater. 

Mikro 

Mikrovågsugn kallades förr för elektrougn, idag går den under benämningen mikro rätt och slätt. Redan på 60-talet tog Husqvarna fram en men det var först i slutet på 80-talet som den slog igenom och blev vanlig i de svenska köken. Det är en mycket speciell ugn som med hjälp av mikrovågor kan värma upp eller tina en färdiglagad rätt, såväl som frysta bär eller bröd. Men givetvis går det att laga mat i en mikrovågsugn likaväl som i en konventionell ugn. Det finns hur många recept som helst för att laga mat, skapa fram en läcker efterrätt eller varför inte en god kaka. Mikron är så enkel att alla klarar av den. 

Design och funktioner 

Här hittar du modern design av fristående mikrovågsugnar i silver, svart och vit. När det gäller själva designen på en mikro är den ibland avgörande eftersom din mikrovågsugn kommer synas så tydligt i köket. Här visar vi flera olika modeller för att du som kund ska kunna hitta något som passar. Men det finns mer än design man kan behöva ta hänsyn till. Vilka funktioner är viktiga för just dig? Har vill du använda din mikro? Vill du laga mat i den? Grilla, ångkoka eller med värmefunktion. Vare sig du söker en snygg, praktisk, konventionell eller modern finns det något för dig.