Filter

Pris

3 270,00 kr - 7 680,00 kr

Visa / dölj fler alternativ

Höjd, mm

Mellan 
och 

Bredd, mm

Mellan 
och 

Djup, mm

Mellan 
och 

Spänning, V

Den inbyggda mikrovågsugnen är otroligt enkel att använda, samtidigt som den är både elegant och diskret. Den kan döljas bakom en lucka eller placeras så att du bara ser fronten. Den förenklar din vardag när det gäller matlagning och när den är inbyggd sparar du plats som du kan använda till annat i ditt kök. Vad sägs om en stor härlig köksbänk där du kan förbereda och lägga upp maten snyggt och smakligt. Väsentligt bättre än att ha något som står ivägen. Med en inbyggd mikro finns det plats för rena, fräscha och praktiska ytor i ditt kök. Så förenar du enkelt och lätt nytta med nöje. 

Mikrovågor

Mikrovågor är en sorts vågrörelse som fortplantas i tid och rum, vilka ibland benämns elektromagnetisk strålning. Precis som solen har denna lilla ugn strålar som letar sig in i maten och värmer upp den på alla ställen samtidigt. Själva de små strålarna, det vill säga mikrovågorna, utvecklar alltså värme inuti maten. Ett helt annat sätt att värma mat än en traditionell värmeugn. Vill man tina mat kan man få vänta några minuter men det är ingenting jämfört med den tid det tar att tina mat i rumstemperatur eller kylen. 

Mat på bordet snabbare än du hinner blinka

En mikrovågsugn är effektivt, tidsbesparande och värmer allt färdiglagat eller fryst inom loppet av några minuter. Den lilla smidiga mikrovågsugnen är så fenomenalt snabb att man kan fråga sig hur mycket lättare det kan bli att få fram maten på bordet. Enkelt och smidigt när det finns hungriga munnar att mätta. Stora som små. En mikro gör ditt liv enkelt och sparar tid. Värdefull tid i ditt liv. Du lagar maten när du vill och värmer upp den på ett ögonblick när du som mest behöver den. Hur mycket lättare kan det bli.