Filter

Modell

Pris

11 175,00 kr - 34 890,00 kr

Visa / dölj fler alternativ

Dags att byta spisfläkt

När det är dags att byta spis kommer självklart frågan upp om man ska välja en inbyggd eller fristående kupa till sin spisfläkt. Inför det valet finns det många variationer och modeller att välja mellan. Frågan man behöver ställa sig är om man är intresserad av något praktiskt eller tycker att design är väsentligt och kommer före det praktiska. Fjäråskupan är ett av märkena som har ett brett sortiment och en lång erfarenhet av just spisfläktar i vackra och praktiska kvalitékupor. Låt oss ta en titt på vad som gör deras fläktar och kupor så unika. 

Tillverkarna

Tillverkarna av Fjäråskupan är ett lite mindre företag som sätter hantverk och kvalité i första rummet. De har sedan starten 1989 varit ytterst måna om att hjälpa slutkunden att få en snudd på skräddarsydd fläktkåpa efter önskemål och ventilationssystem. De har en egen fabrik strax utanför centrala Göteborg där all design och tillverkning sker. Eftersom de anpassar sitt sortiment efter kundernas önskemål blir varje kupa lite unik och med hantverket i fokus kan de leverera produkter man sällan ser i dagens massproduktion. Precis som varje människa är unik, är även hantverket i Fjäråskupan unikt. 

Kupor

En klassiker i branschen är kupan Arcad. Den har varit med sedan 2001 och är en frihängande köksfläkt. Andra frihängande kupor som kan nämnas är i bokstavsordning: Accent, Aero, Aera, Balans, Bistro, Blender, Box, Carisma och Cupol. Ytterligare kupor är Diskret, Era, Exklusiv och Fasett. Det fortsätter med Fokus, Front, Kupol, Index, Jukebox och Mixe. Tro inte att det stoppar där. Fjäråskupan presenterar över hundra olika modeller i hög kvalité och varierande design. Det finns alltid något för alla smaker. Om det skulle vara så att ingen skulle falla i smaken så görs det som sagt en efter önskemål. Vad mer kan en kund begära.