Filter

Pris

2 865,00 kr - 6 495,00 kr

Visa / dölj fler alternativ

Antal kokplattor/zoner

Bredd, mm

Mellan 
och 

Djup, mm

Mellan 
och 

Spänning, V

Glaskeramikhällar med olika storlek för plånbok och köksutrymme.

En glaskeramikhäll är praktisk, snygg och prisvärd. Glaskeramikhällar finns i flera olika mått vilket underlättar när man vill att det ska passa in i köket. Kanske har man ett pyttelitet köksutrymme och får bara plats med två kokkärl. I ett annat kök kanske det är enorma ytor till förfogande där spishällen har en betydande funktion. Det kan vara så att det ska lagas mat till en stor familj, många gäster eller hela tjocka släkten på besök. Då kan det passa fint med en av de största hällarna. Alla dessa hällar hittar man självklart i varierande prisnivåer. 

Värmezoner med specialfunktioner

Den har variabla värmezoner, vilket innebär att det lätt går att anpassa själva zonen efter storleken på dina kokkärl. Precis som på en vanlig häll med gamla spisplattor så kan man använda sig av restvärmen när man lagar mat. Kanske vill man bara hålla en maträtt lite varm medan man koncentrerar sig på att göra färdigt nästa. På dessa härliga hällar finns det inbyggda funktioner där man kan se vilken av plattorna som har kvar lite restvärme. Knapparna för värmereglage sitter antingen på fronten av spisen eller uppe på själva hällen. Ibland i form av vred, ibland i form av touch funktioner. 

Rengöring

En glaskeramikhäll är mycket lätt att hålla ren eftersom ytan är alldeles slät. Det enda som behövs för att göra rent är diskmedel och en mjuk trasa. Bara att torka över ytan och sedan är den ren och blank igen. Det är en ren glädje att se hur fint det blir med så lite ansträngning. Skulle något mot förmodan fastna finns det en specialgjord skrapa med skarpt blad som skär undan det som fastnat på hällen. Slipmedel eller stålborste göre sig icke besvär! Lika illa är det att använda den hårda sidan av en kökssvamp. Mjuk trasa gäller här.