Filter

Pris

4 980,00 kr - 11 385,00 kr

Energiklass

Visa / dölj fler alternativ

Ugnsvolym, liter

Mellan 
och 

Höjd, mm

Mellan 
och 

Bredd, mm

Mellan 
och 

Djup, mm

Mellan 
och 

Spänning, V

Anledningarna till att välja en inbyggnadsugn kan vara många. Varje kök som skapas kan bli originellt i sitt utförande. En inbyggd ugn är det perfekta valet när man vill att design och funktion ska gå ihop. Med en inbyggnadsugn kan du verkligen ta det där extra lilla steget och skapa något speciellt. Det enda som syns är själv luckan till ugnen och reglagen för inställning av grader. Ugnen blir en snygg designad detalj i ditt kök som du lätt kan bygga in där du vill ha den. 

Ugnen på rätt höjd

Med en inbyggnadsugn kan du själv välja var i köket du vill ha den placerad och i vilken höjd du vill att den ska vara på. En självklart val när man är extra lång eller kanske riktigt kort. Inga mer knäböj eller tåhävningar för att sedan balansera med varma plåtar eller grytor som varit i ugnen. Du får ett kök där ugnen är placerat så du har de bästa förutsättningarna när du skapar goda och näringsriktiga måltider till dig och dina kära.

Multifunktioner för allt du vill laga till

Nu återstår bara att välja vilka funktioner du vill att din inbyggnadsugn ska ha. Den saftiga fiskrätten och de krispiga grönsakerna kommer till sin rätt med den fina ångfunktionen. Kanske tillhör du dem som vill ha en knaprig pizza eller en god stek och tycker att grill funktionen är viktig. Eller så äter du mer vegetariskt och skulle uppskatta en plåt full med rostade rotgrönsaker och en fräsch sallad till. Tillhör du dem som gärna bakar eget bröd eller slänger ihop en sats med goda kakor finns funktionerna där som gör det lättare för dig att lyckas. Flera rader för att alla kakorna ska gräddas samtidigt och givetvis varmluft för att gräddningen ska bli så jämnt fördelad som möjligt. Det är bara att välja modell och design.