Filter

Pris

7 875,00 kr - 25 005,00 kr

Energiklass

Visa / dölj fler alternativ

Ugnsvolym, liter

Mellan 
och 

Höjd, mm

Mellan 
och 

Bredd, mm

Mellan 
och 

Djup, mm

Mellan 
och 

Spänning, V

En kompaktugn är den lilla ugnen för de små utrymmena. Allt du behöver utan att ha stor plats. Mindre men lika effektiv. Lagom för det lilla huset, den lilla lägenheten eller den nya husbilen. Den kompakta lilla spisen är en riktig alltiallo för det trånga utrymmet där man ändå vill satsa på att kunna tillreda bra mat. I ugnen kan man göra det mesta i matväg och ofta sköter det sig själv medan du kan göra annat under tiden. In med den preparerade maten, sätt på värmen och ställ in rätt temperatur. Sedan plingar det till i klockan och du kan ta ut den färdiga maträtten. Att laga mat i en kompaktugn gör matlagningen till ett rent nöje. 

Snabbhet och multifunktion

Den kompakta fulländade ugnen har flera funktioner som underlättar och ger dig stora valmöjligheter i köket. Den kombinerar varmluft för att det ska cirkulera runt och gräddas eller värmas jämt i hela ugnen oavsett var maten eller bakverken står. Den har multifunktion och mikrovågor som gör att du lagar mat på halva tiden jämfört med andra traditionella ugnar. Vill du samtidigt ha en krispig och knaprig grillyta går det alldeles utmärkt. Här finns inga hinder så långt ögat når, bara möjligheter till nya stordåd i köket. 

En vinnare av stora mått

När det gäller hanteringen av ugnens funktioner kan du njuta av att kunna vara i ett annat rum och ändå sköta dina göromål. Men en enkel anslutning till telefonen kan du ställa om temperaturen eller ändra tiden. Tillhör du dem som hellre står på plats och följer proceduren i köket kan du använda dig av snygga och lättåtkomliga touch funktioner i anslutning till din ugn och med några enkla tryck ändra eller justera som du vill ha det. Slutligen blir dina grillade rätter bättre och saftigare än någonsin och allt smälter i munnen.