Filter

Pris

10 425,00 kr - 34 905,00 kr

Visa / dölj fler alternativ

Ugnsvolym, liter

Mellan 
och 

Höjd, mm

Mellan 
och 

Bredd, mm

Mellan 
och 

Djup, mm

Mellan 
och 

Spänning, V

Här presenteras en nykomling på marknaden. Ja det vill säga i jämförelse med de väl beprövade vanliga spisarna. En ugn med ånga har länge använts av kockar med en professionell inriktning men nu är det dags att införa denna pärla i våra kök. Frågan är om de svenska hushållen kan stå inför en ny revolution när det gäller matlagning. Men bara lugn du behöver inte lära dig laga mat på ett nytt sätt. Det är lika enkelt som när du ställer dig för att laga mat med en vanlig traditionell ugn. Finesserna är bara fler och resultatet kan bli därefter. Matlagning med ånga är en trend just nu. Det är bara att hänga på. 

Fördelar med en ångugn 

Allt i ett när du köper en ugn med både låg och hög temperatur, ånga och varmluft. När du använder ånga i ugnen blir maten aldrig torr för ångan torkar inte ut maten som värme gör. Maten tillagas skonsamt på en lägre temperatur och det bevarar både texturen och färgen på matvaran bättre. Köttet blir saftigare och näringsämnena bevaras bättre. När det gäller att tillaga fisk och grönsaker är ångan oslagbar. Fisken blir mer smakrik och grönsakerna blir krispiga. Visste du att grönsakerna bevarar ända upp till 50 % mer näringsämnen än när de är traditionellt kokta. En vetenskap som är bevisad. 

För kockar och bagare i hemmet

Det är lätt att tänka att det bara är mat som ska tillagas men lika viktigt är det ju med kakor som ska bakas och bröd som gräddas.Vi ser väl alla fram emot den krispiga skorpan på ett nybakat bröd. Blotta tanken kan få det att vattnas i munnen och tänk vilken upplevelse varje ledig dag med ett nybakat bröd till frukost eller brunch. Vilan och näring i perfekt kombination. Med en ugn för alla maträtter blir livet bara mer behagligt och njutningsfullt.