AEG DBB5660HM Vägghängd köksfläkt
  • AEG DBB5660HM Vägghängd köksfläkt
  • AEG DBB5660HM Vägghängd köksfläkt
  • AEG DBB5660HM Vägghängd köksfläkt
  • AEG DBB5660HM Vägghängd köksfläkt
  • AEG DBB5660HM Vägghängd köksfläkt

AEG DBB5660HM

7 595,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Webblager 3-5 vardagar

Rena linjer, ren luft

Denna elegant utformade spisfläkt med energisnål motor monteras på väggen och eliminerar effektivt matos i köket samtidigt som den förhöjer atmosfären i köket.

Naturlig luft, enkelt och tyst.

Den elegant utformade fläkten tar bort kvardröjande lukter ljudlöst tack vare en supertyst fläktteknik. Så du kan få en bättre miljö i ditt kök utan ansträngning och utan högt ljud.

Ren luft men mindre energi

En stark motor med låg energikonsumption gör fläkten pålitlig när det kommer till att snabbt reducera oönskat matos i köket.

Framtagen för att kunna ge dig ren luft länge

Det här filtret fångar upp och avlägsnar matos otroligt effektivt och håller luften i köket fräsch. Ett utbytesfilter med lång livslängd eftersom det kan tvättas och reaktiveras.

Köksfläkt med handsfreesystem

Den här fläkten är utrustad med Hob2Hood, en praktisk funktion som automatiskt styr köksfläkten och belysningen medan du koncentrerar dig på matlagningen. Fläkten har även manuella fläktreglage för traditionalister.

Dra nytta av belysning med lång livslängd

Upplev fördelarna med praktisk LED-belysning. Fläkten ger ett klart ljus över hällen och dessutom har den lång livslängd och är energieffektiv.

942150529

Datablad

Produktnummer (PNC)
942150529
Garanti, Månader
60