Filter

Pris

90,00 kr - 16 005,00 kr

Energiklass

Visa / dölj fler alternativ

Antal kokplattor/zoner

Ugnsvolym, liter

Mellan 
och 

Höjd, mm

Mellan 
och 

Bredd, mm

Mellan 
och 

Djup, mm

Mellan 
och 

Spisar

Det finns 46 produkter.

Visar 1-12 av 46 objekt

Idag finns det en uppsjö av olika spisar att välja på. Det gör att man som konsument kanske behöver vara lite mer påläst och ta reda på vad man verkligen har för behov. Är det viktigt med snabb uppvärmning eller får det ta lite längre tid. Är det en professionell kock som står vid spisen eller är det kanske barn med i bilden? Förutom flertalet modeller av ett märke finns det spisar med flera funktioner och de drivs med olika energikällor. Man kan välja på el och gas när det gäller inomhusspisar. På de här sidorna finner man gasspis, induktionsspis, spis med keramik- eller induktionshäll och spis med plattor. 

Design eller funktion

Att välja ny spis kan vara en spännande upplevelse. Ibland tittar man efter design, andra gånger kan det vara funktion som är viktigast. Några gånger kanske det är priset som avgör. Självklart är en kombination av både design, kvalité och funktion det mest optimala. Kan man dessutom få hela kombinationen i ett prisvärt paket så har man hittat rätt. De flesta märken görs i olika utförande. Gammaldags modeller, ny modern design, lite lantkänsla eller stadskänsla. Vilket är viktigast för dig som kund. Vad du vill ha för funktion, design och prisklass. 

Pris och kvalité

Det finns spisar och priser för för alla plånböcker. Du kan välja att leta efter spismodell i bokstavsordning eller efter pris när du handlar på nätet. Det går att få kvalitéspisar till riktigt bra priser och det går att få spisar i en helt annan prisklass där endast toppkvalité ingår på varenda liten detalj. Kanske tillhör du dem som vill drömma sig bort och i fantasin måla upp sitt drömkök med just den spis du vill ha. Man kan hitta det man vill ha om man gjort lite förarbete och läst på lite om vilka spisar det finns på marknaden.