Filter

Pris

16 875,00 kr - 27 495,00 kr

Typ av fläkt

Modulmått (mm)

Energiklass

Visa / dölj fler alternativ

Möjlighet till kolfilter

Höjd, mm

Mellan 
och 

Bredd, mm

Mellan 
och 

Djup, mm

Mellan 
och 

För den som uppskattar en köksö men föredrar en mer diskret look när det gäller fläktar har vi här nöjet att presentera en köksfläkt som kan fällas in i taket. Det är den optimala lösningen när det gäller utrymme och ger även en känsla av rymd. Det här öppnar för fler lösningar när det gäller placering av spisen i köket. Det blir till exempel mycket lättare att ta med möjligheten att kunna stå framför fönstret och laga mat. Men passar lika bra om man föredrar att ha köksön i samband med en öppen planlösning, då man inte vill ha något som hänger ner från taket och stör utsikten. Har man snedtak eller väldigt högt i tak finns det andra mer passande lösningar.

Med kontroll för praktisk funktion

Ett tak som är platt är att föredra och det rekommenderas även takhöjd på minst 3 meter. Man kan fråga sig hur man ska nå alla funktioner men det finns såklart en genial lösning på det som på allt annat. Här använder man sig av en fjärrkontroll. Enkelt och behändigt. Man ställer in fläkthastighet eller kopplar in en praktiskt funktion där fläkten automatiskt ställs in på den fläkthastighet som passar intensiteten i matos och ånga från spisens alla små och stora kockar.

Prisvärd lösning

Minimalistiskt och mer eller mindre omöjlig att upptäcka. Det finns nämligen lösningar där fläkten är placerad bakom en taklucka och bara kommer fram i samband med matlagning. Sensorer känner av matos, luckan fälls ner och där innanför gömmer sig en luftspalt som med styrkan hos vilken fläkt som helst drar åt sig fettpartiklar, matos och ånga. Den passar i de flesta kök. Ett självklart val i de fall man föredrar en fläkt som inte tar någon plats och aldrig blir ett störande avbrott i design och inredning