Electrolux ESF5545LOW
Electrolux ESF5545LOW
Electrolux ESF5545LOW
Electrolux ESF5545LOW
  • Electrolux ESF5545LOW
  • Electrolux ESF5545LOW
  • Electrolux ESF5545LOW

Bor du på Västkusten?

Då kan vi erbjuda installation på dina vitvaror.

Läs mer här

Electrolux ESF5545LOW

7 174,00 kr

(inkl. moms)

ESF5545LOW
Ej på Lager (Kontakta oss för leveranstid)

Fri frakt över 1300 kr

Diskar rent på halva tiden

Time Manager ger dig maximal kontroll och bekvämlighet och gör det möjligt att "skynda på" diskmaskinen om du har bråttom. Välj funktionen och programmet förkortas så att din disk blir ren och klar på halva tiden jämfört med ett normalt program.

Diska på 30 minuter

Med snabbprogrammet kan du diska lite av den smutsigaste disken på bara 30 minuter. En normalfylld diskmaskin med disk som nyss använts blir också gnistrande ren. Det är otroligt bra för att snabbt diska mellan rätter vid till exempel en middagsbjudning.

Naturligt inspirerad torkning

Vår smarta AirDry-teknologi använder sig av naturligt luftflöde för att avsluta torkningen. Luckan öppnas automatiskt 10 cm i den sista torkfasen och håller sig öppen tills du vill plocka ur maskinen. Ett naturligt sätt att få maximalt torkresultat - samtidigt som du spar på energikostnaderna.

Varsamt stöd för ömtåliga glas

Dina ömtåliga glas måste skyddas när de diskas i maskin. Därför har den här diskmaskinen SoftSpikes, skonsamma gummistöd som håller glasen på plats i upprätt läge. Detta reducerar risken för att de välter och i värsta fall går sönder.

ESF5545LOW

Datablad

Garanti, Månader
60