AEG IAE8484SFB Induktionshäll
  • AEG IAE8484SFB Induktionshäll
  • AEG IAE8484SFB Induktionshäll
  • AEG IAE8484SFB Induktionshäll
  • AEG IAE8484SFB Induktionshäll
  • AEG IAE8484SFB Induktionshäll

AEG IAE8484SFB Induktionshäll Mörkgrå 75cm

17 875,00 kr
Inkl. moms

Induktionshäll 

✚ Modulmått: 750 mm

✚ Färg / Material: mörkgrå

✚ Antal kokplattor/zoner: 4

✚ Höjd: - mm

✚ Garanti: 60 månader

Kvantitet
Webblager 3-5 vardagar

Stek och servera efter smak

Få bästa smaken och texturen när du steker, varje gång. Börja helt enkelt med att välja mat och önskat resultat. Nu behöver du inte längre gissa när pannan eller oljan har rätt temperatur. Inga fler värmejusteringar. Med SenseFry®-induktionshäll garanteras du perfekt smak.

SenseFry® ‒ utan att behöva gissa

Använd den intelligenta touchdisplayen på SenseFry®-induktionshäll för att välja mat och önskat resultat. Tekniken upprätthåller en jämn värme för de bästa stekresultatet. Inga flera gissningar om stekpannan har rätt temperatur. Och inte behöver du justera inställningarna under tillagningen.

En touchdisplay. Total kontroll över tillagningen

En touchdisplay i fullfärg ger fullständig kontroll över hällen. Få feedback för varje zon och justera inställningarna i enlighet därefter. Det är ett intuitivt sätt att få finess på matlagningen ‒ allt som krävs är en knapptryckning.

Häll med många möjligheter

Behöver du två kokzoner i standardstorlek eller en stor zon, ett stort kokkärl eller ett specialformat kokkärl? Den smarta överbryggningsfunktion på denna häll gör att du kan välja, varje gång du lagar mat. När funktionen är aktiverad kopplas två zoner ihop till en enda stor zon. Med denna häll har du full kontroll, oavsett om du behöver mer utrymme eller mer flexibilitet.

Fläkten som sköter sig själv

När Hob2Hood-anslutningssystemet används med en köksfläkt som har samma inbyggda fjärrkontrollsfunktion så regleras köksfläktens belysning och fläkthastighet automatiskt enligt värmen och intensiteten ifrån hällen.

Varje kokzon. Individuell timer

När en kokzon är i bruk kan timern nås snabbt och bekvämt via touchdisplayen. Inget hoppande mellan menyer eller andra zoner. Och eftersom varje platta kan ställas in på exakt tid, säkerställer den absolut kontroll över matlagningsprocessen

949597587

Datablad

Färg/Material
Mörkgrå
Produktnummer (PNC)
949597587
Sladdlängd, (ca) m
1,5
Djup, mm
520
Höjd, mm
-
EAN-kod
7332543701346
Bredd, mm
780
Garanti, Månader
60
Inbyggnadsmått H x B x D, mm
44x750x490
Elkontakt
-
Radie, mm
5
Typ av ram
Fasad 4 sidor
Sensecooknivå
SenseFry
Displayfärg
-
Modulmått (mm)
750
Antal kokplattor/zoner
4
Modellnummer
IAE8484SFB