Electrolux COM700CX
Electrolux COM700CX
Electrolux COM700CX
Electrolux COM700CX
Electrolux COM700CX
Electrolux COM700CX
Electrolux COM700CX
  • Electrolux COM700CX
  • Electrolux COM700CX
  • Electrolux COM700CX
  • Electrolux COM700CX

Bor du på Västkusten?

Då kan vi erbjuda installation på dina vitvaror.

Läs mer här

Electrolux COM700CX Kompaktugn 60cm

11 860,00 kr

(inkl. moms)

COM700CX

Kompaktugn 

✚ Modulmått: 600 mm

✚ Garanti: 60 månader

Leverantörslager 3-5 vardagar

Fri frakt över 1300 kr

Underbar mat på halva tiden

Med CombiQuick® minskar tiden det tar att laga god mat. Maten tillagas dubbelt så snabbt i den här kompakta produkten genom att kombinera varmluftsfläkt, multifunktionsugn och mikrovågsläge. Det gör att du kan skapa underbara maträtter på halva tiden.

Underbar mat på halva tiden med CombiQuick®

Med CombiQuick® kan du laga mat dubbelt så snabbt jämfört med standardugnar. Allt utan att smaken försämras. Om man kombinerar normal ugnsfunktion med grill och mikrovågsugn kan man servera underbara måltider oavsett hur mycket tid man har.

Spara tid med vår funktion för snabbuppvärmning

Med vår Snabbuppvärmningsfunktion är ugnen redo när du är. Det är kortare uppvärmningstid jämfört med konventionell uppvärmning så att du kan förvandla dessa extra stunder till mer minnesvärda måltider.

LED-timerdisplayen ställer in den bästa temperaturen

LED-displayen föreslår rätt temperatur baserat på den matlagningsfunktion du väljer, så att du aldrig behöver gissa vilken temperatur som passar bäst för din maträtt. Du kan fortfarande justera temperaturerna manuellt och ställa in start- och stopptider.

Snabb och effektiv, jämn tillagning

Vårt Even Cooking-system gör så att värme cirkulerar i hela ugnen, så att allt tillagas jämnt. Utan att behöva vända på formen. Med vår teknik värms ugnen upp snabbare och sparar tid och energi.

Grilla och få gyllene resultat

Från knaperstekt bacon till bubblande mozzarella får du mer av din grill än någonsin tidigare. Perfekt för knapriga kycklingvingar och halloumi som smälter i munnen.

COM700CX

Datablad

Garanti, Månader
60
Modulmått (mm)
600
Modellnummer
COM700CX