Electrolux CKB520V
Electrolux CKB520V
Electrolux CKB520V
Electrolux CKB520V
Electrolux CKB520V
Electrolux CKB520V
Electrolux CKB520V
Electrolux CKB520V
  • Electrolux CKB520V
  • Electrolux CKB520V
  • Electrolux CKB520V
  • Electrolux CKB520V

Bor du på Västkusten?

Då kan vi erbjuda installation på dina vitvaror.

Läs mer här

Electrolux CKB520V Varmluftsugn 60cm

9 480,00 kr

(inkl. moms)

CKB520V

Varmluftsugn 

✚ Modulmått: 600 mm

✚ Garanti: 60 månader

Leverantörslager 3-5 vardagar

Fri frakt över 1300 kr

SteamBake, ditt bageri hemma

Genom att lägga till ånga kan du skapa mjuka muffins och perfekta pajer hemma med 600 SteamBake-ugnen. Du kan njuta av grillad kyckling, lasagne och fisk och få jämnt resultat. Med en knapptryckning får man krispiga ytor och fluffiga insidor.

SteamBake för fantastiskt resultat

Med SteamBake kan du skapa bröd i bageristil i ditt eget hem med bara en knapptryckning. Fuktighet gör att degen kan jäsa helt, vilket skapar utsökt mjuk insida, medan torr värme ger knapriga, glansiga skorpor. Njut av både goda bröd, ugnsstekt kyckling och underbar fisk.

Laga mat med precision med vår matlagningstermometer

Tack vare vår matlagningstermometer får man perfekta resultat varje gång. Med den övervakas matlagningsprocessen genom att mäta matens innertemperatur. Den till och med meddelar när maten är tillagad till önskad temperatur och stängs av.

Enkel rengöring med AquaClean

Rengöring efter tillagning behöver inte vara jobbigt ‒ vår ugn rengörs genom att utnyttja egenskaperna hos fukten. Med AquaClean avdunstar vattnet i botten av ugnen och ångan löser fett och rester som finns kvar på ugnens ytor. På så vis får man en naturlig rengöring.

Exakta inställningar med vår LED-timerdisplay

Det är enkelt att hålla koll på din mat med vår LED-timer display. Ställ in exakta tillagningstider och övervaka maten under tiden den tillagas med matlagningstermometern. Enkelt att hålla koll, vilket gör att du kan fokusera på din kulinariska kreativitet.

Snabb och effektiv, jämn tillagning

Vårt Even Cooking-system gör så att värme cirkulerar i hela ugnen, så att allt tillagas jämnt. Utan att behöva vända på formen. Med vår teknik värms ugnen upp snabbare och sparar tid och energi.

CKB520V

Datablad

Kategori
Varmluftsugn
Garanti, Månader
60
Modulmått (mm)
600
Modellnummer
CKB520V
Kampanj
Black Weekend